nieuws

Restaurant Fred wint mooiste toiletverkiezing

Restaurant

Restaurant.nl hield, na het succes van vorig jaar, wederom de verkiezing Mooiste Toiletruimte van Nederland. Heel Nederland gaat nu plassen in … Rotterdam! De jury heeft de toiletruimte van Restaurant Fred unaniem verkozen tot de mooiste van Nederland.

Restaurant Fred wint mooiste toiletverkiezing

‘In deze ruimte waan je je even koning of koningin in je eigen paleisje. Dit toilet is duidelijk niet het sluitstuk van de begroting geweest. Pompeus en rijk waardoor je ‘m met plezier bezoekt. Het is echt een verlengstuk van het restaurant”, zegt het juryrapport.

Toiletruimte als extra eye-catcher

De consument gaat graag uit eten en is kieskeurig in haar keuze. Alle facetten zijn tegenwoordig belangrijk. Je moet je dan ook als restaurateur onderscheiden en dat gebeurt naast de kwaliteit van het eten en service steeds vaker met de toiletruimte als extra eye-catcher, aldus Restaurant.nl.

Opvallende ontwikkelingen

‘Horeca ondernemers beseffen maar al te goed dat ze iets bijzonders moeten bieden aan hun gasten. Je moet blijven innoveren en inspireren om je te onderscheiden van de rest’, aldus Sharine de Rooij van Restaurant.nl.

Op www.restaurant.nl/toilet staan de resultaten van de verkiezing.

Reageer op dit artikel