nieuws

Restaurant garandeert lunch binnen half uur

Restaurant

Restaurant & brasserie Het Hooihuis in Roosendaal biedt een nieuw lunchconcept aan. Gasten kunnen online hun menu en tafel voor de lunch reserveren, waarna Het Hoohuis garandeert dat de lunch binnen dertig minuut genuttigd is. Blijft Het Hooihuis niet binnen het half uur, dan biedt het de lunch gratis aan.

Restaurant garandeert lunch binnen half uur

Uiteraard kunnen mensen langen blijven als ze dat graag willen, voegt eigenaar Koen Bakker van Het Hooihuis eraan toe aan het nieuwe lunchconcept. ‘Maar mochten ze binnen een half uur weer weg willen, dan kan dat. Mensen die niet binnen dertig minuten geluncht hebben, krijgen hun geld terug’, aldus Bakker.

Het Hooihuis speelt met dit lunchconcept met garantie in op de zakelijke gast. Die wil veelal snel een goede maaltijd nuttigen. Bakker: ‘Tegenwoordig hebben mensen maar weinig tijd. Wij bieden ze de gelegenheid om snel en gezond te lunchen binnen afzienbare tijd. Ook de rekening wordt binnen die dertig minuten gepresenteerd’.

Gasten kunnen bij de reservering via www.hooihuis.nl hun menukeuze, tafel en tijdstip kenbaar maken. Er kan gekozen worden uit sandwiches, verse sappen en smoothies. Restaurant Het Hooihuis bestaat sinds maart 2007 en ligt dicht bij de A16.

Reageer op dit artikel