nieuws

Restaurant getroffen door ‘mysterieuze Harry Voskuil

Restaurant

In het grote mysterie rond ene Harry Voskuil in Zwolle is nu ook een restaurant betrokken. De naam Harry Voskuil duikt al enige tijd in de vorm van graffiti op in Zwolle en is nu ook gekliederd op de muur van restaurant La Laterna.

Restaurant getroffen door ‘mysterieuze Harry Voskuil

De regionale krant De Stentor is een zoektocht gestart naar de identiteit van de mysterieuze man of vrouw die op verschillende muren in de stad de naam Harry Voskuil verft. Maar tot resultaat heeft dit nog niet geleid.

De naam is nu ook opgedoken op een wit gebouw van restaurant La Laterna aan de Van Karnebeekstraat in Zwolle. Het is onbekend hoe groot de schade is aan het gebouw en of de eigenaar aangifte doet.

Mogelijk gaat het om een politiek activist die aandacht wil. Wel is duidelijk dat er een Hyves-pagina is van Harry Voskuil. Deze webpagina wordt gerund door Daan Dolstra, die zegt louter via internet in contact te staan met Harry Voskuil.

Reageer op dit artikel