nieuws

Restaurant kan niet meer foppen

Restaurant

Het is gedaan met de truc van een restaurant om snelheidscontroles op de Zeelandbrug in Zierikzee te omzeilen. Restaurant De Zeelandbrug probeerde met de leus ‘Wilt u de trajactcontrole foppen, dan moet u bij De Zeelandbrug stoppen’ voorbijgangers te waarschuwen én het horecabedrijf binnen te krijgen.

Restaurant kan niet meer foppen

Dat meldt de regionale krant PZC. Verkeerofficier K. Spee van het Bureau Verkeershandhaving Openbaar Ministerie heeft besloten de trajectcontrole op de brug uit te breiden met flitsapparaten. Zo is het niet meer mogelijk om een deel van het traject rustig te rijden en zelfs te stoppen bij het restaurant, en vervolgens volgas de weg te vervolgen.

Eigenaresse E. Scheermeijer van restaurant De Zeelandbrug zegt verrast te zijn door de actie van de verkeersofficier. Scheermeijer heeft inmiddels de leus op de site aangepast in: ‘De trajectcontrole is niet meer te foppen, toch blijft het de moeite om bij ons te stoppen’.

Zie ook:
Red Bull achter sensationele racestunt Afsluitdijk

Reageer op dit artikel