nieuws

Restaurant koopt bizar grote walvishaai

Restaurant

Een restaurant in China heeft een walvishaai van ruim vijf meter lang gekocht. Het enorme waterbeest was volgens de restauranteigenaar aangespoeld. Het vlees van de haai komt op de menukaart van het Wanzi Port Restaurant in Zhenjiang.

Restaurant koopt bizar grote walvishaai

Het beest was zo groot, dat het in stukken gehakt moest worden. Totaal kwam er meer dan 300 kilo haaienvlees af van het enorme beest. De eigenaar zegt dat hij bijna 11.000 euro heeft betaald voor de walvishaai.

De walvishaai zorgt ervoor dat het restaurant in één klap wereldberoemd is geworden. Overval in de wereld duikt het bericht op in de media. Zo is onder meer op foto’s te zien dat ruim tien mensen moesten meehelpen om de enorme vis het restaurant in te krijgen.

Reageer op dit artikel