nieuws

Restaurant levert finalist X-factor

Restaurant

Restaurant Kleyn Hartensteyn uit Oosterbeek mist vrijdagavond iemand van De Hartenbrekers, de zingende bediening van het restaurant. De zangeres is door alle voorrondes heen gekomen en mag vrijdag 20 maart live zingen in het RTL-programma De X-factor.

Restaurant levert finalist X-factor

Tijdens de opnames voor X-factor mag de zangeres worden aangemoedigd door haar fans. Haar collega’s van de Hartenbrekers laten die kans natuurlijk niet voorbij gaan. Daarom moet het restaurant het die avond stellen zonder zingende brigade.

RestaurantWeek

Om dit gemis voor de gasten goed te maken, biedt Kleyn Hartensteyn, in het verlengde van de succesvolle RestaurantWeek, een driegangen menu aan voor een aantrekkelijke prijs.

Reageer op dit artikel