nieuws

Restaurant Open Dagen in Amsterdam

Restaurant

Amsterdamse toprestaurants gaan open dagen houden. Op 28 en 29 mei doen ze tussen 12.00 en 17.00 uur de deuren open om gasten de kans te geven een kijkje te nemen in de keukens en andere ruimtes van de restaurants. Ron Blaauw, Okura en Le Garage hebben hun medewerking toegezegd.

Restaurant Open Dagen in Amsterdam

Dat meldt DiningCity.com, de organisator van de Restaurant Open Dagen. Naast een kijkje in de keuken nemen, worden gasten getrakteerd op amuses en kunnen ze wijnen proeven.

Naast het ontmoeten van de restauranteigenaar en de chef worden bij alle restaurant extra activiteiten georganiseerd, zoals proeverijen en workshops. Deelnemende zaken aan de Restaurant Open Dagen zijn onder andere Ron Blaauw, Okura en Le Garage van Joop Braakhekke.

Gasten kunnen van tevoren online of bij een van de deelnemende restaurants voor 10 euro een toegangsbewijs aanschaffen. Met dit toegangsbewijs kunnen ze tussen 12.00 en 17.00 uur onbeperkt restaurants bezoeken. De prijs voor aanvullende activiteiten bepaalt het restaurant zelf. Vanaf 3 mei kunnen kaarten worden gekocht via de website www.restaurantopendagen.nl.

De Restaurant Open Dagen is een initiatief van DiningCity.com, onder andere bekend van de Restaurant Week en Dining with the Stars.

Reageer op dit artikel