nieuws

Restaurant Paul van Waarden in etalage

Restaurant

Restaurant Paul van Waarden in Rijswijk staat te koop. De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid wordt aangeboden in de krant van Misset Markt. Eigenaar Van Waarden wil naar het buitenland.

Restaurant Paul van Waarden in etalage

Het restaurant staat te koop omdat Van Waarden naar het buitenland wil, laat de sterchef weten. ‘Maar eerst willen we dit hoofdstuk afsluiten. We willen heel graag de zon achterna, maar hebben nog geen concrete locatie op het oog’.

Van Waarden is zeven jaar bezig in Rijswijk en zegt dat het goed gaat. De advertentie, waarin het restaurant wordt aangeboden, onderstreept dit. Daaruit blijkt dat de zaak uitermate geschikt is voor een ‘startend ondernemerspaar met voldoende werkervaring in de horeca’.

Het personeel blijft buiten de verkoop. Alleen Paul van Waarden en zijn partner en gastvrouw Jolanda van Waarden stappen uit de zaak. Van Waarden laat weten dat er op dit moment geen concrete belangstelling is.

Restaurant Paul van Waarden is gevestigd aan de Tollenstraat in Rijswijk. Het restaurant heeft een Michelinster en veertien punten in de gids van GaultMillau. In restaurantgids Lekker komt de eetgelegenheid niet voor in de Top-100.

Reageer op dit artikel