nieuws

Restaurant Puur blijft bestaan

Restaurant

Restaurant Puur in Asten gaat na het vertrek van chef-kok François Geurds gewoon door. Dat meldt eigenaar Wim van der Heijden, die daarmee suggesties al zou het restaurant verdwijnen naar het rijk der fabelen stuurt.

Restaurant Puur blijft bestaan

‘Puur is nooit van Geurds geweest’, stelt Van der Heijden. ‘Ons restaurant bestaat al drie jaar, waarvan Geurds slechts amper een jaar bij ons in dienst is geweest als chef-kok.’

Na het vertrek van de zeer getalenteerde chef-kok François Geurds, die onder andere kookte bij The Fat Duck in Groot-Brittannië, is Martijn Janssen aangesteld als vervanger. Van der Heijden: ‘Martijn Janssen is onze nieuwe chef-kok die op dit moment de sterren van de hemel kookt’. De 27-jarige werkte eerder bij sterrestaurant Avant Garde in Eindhoven.

François Geurds maakte enkele weken geleden bekend te vertrekken bij Puur om een nieuw restaurant in Rotterdam te starten. Restaurant Puur is de nieuwe nummer één in de deze maand verschenen restaurantgids SpecialBite.

Reageer op dit artikel