nieuws

Restaurant Ron Blaauw verlaagt drempel

Restaurant

Restaurant Ron Blaauw uit Ouderkerk aan de Amstel heeft de oude tafels vervangen door houten tafels met tevens een bovenblad van hout. Hiermee wil het tweesterrenrestaurant de drempel verlagen in deze crisistijd.

Restaurant Ron Blaauw verlaagt drempel

De tafels staan er sinds dinsdagochtend. Restaurantmanager Vincent van Riet heeft echter nu al het idee dat het werkt. ‘De lunch dinsdag zat goed vol. Al kan ik er verder nog niet vel over zeggen. Wij vonden onze eigen drempel te hoog, zeker in deze moeilijke tijden.’

Via Twitter laat de sterrenchef weten dat de lunchgasten de nieuwe look helemaal af vinden. ‘Vanavond al 55 couverts’ twittert hij dinsdag in de loop van de dag. Volgens Blaauw heeft hij door de nieuwe tafels een heel andere zaak. ‘Helemaal te gek.’

Reageer op dit artikel