nieuws

Restaurant stunt met Obama-pannenkoek

Restaurant

Pannenkoekenrestaurant Dubbel-Op in Lelystad serveert sinds kort ‘een echte Barack Obama Pannenkoek’. Volgens de eigenaren Irma en Arie van der Mee is de pannenkoek ‘geheel ontwikkeld naar de stijl van Obama’.

Restaurant stunt met Obama-pannenkoek

De pannenkoek is ‘een samensmelting van bestaande authentieke ingrediënten met typisch Amerikaans product’, schrijven Irma en Arie.

Wat zit er dan zoal in die Barack Obama Pannenkoek? De pannenkoek wordt gemaakt van volkoren beslag. ‘Graan dat gemalen wordt op de korenmolen de Maagd te Hulshorst’, aldus Irma en Arie met gepast nationalisme.

Daar wordt spek, ui en in het midden een ei in meegebakken met daarboven op een heerlijke gebakken hamburger met chedar cheese. Deze wordt naast het ei in de pannenkoek geserveerd met krokant gebakken frietjes. De goedgevulde pannenkoek kan opgewaardeerd worden met een MADsaus of tomatenketchup.

Reageer op dit artikel