nieuws

Restaurant voert teenslippertaks in

Restaurant

Een restaurant in Australië laat bezoekers op teenslippers een toeslag betalen. Op deze manier hoopt de eigenaar dat gasten minder snel met teenslippers zijn restaurant betreden.

Restaurant voert teenslippertaks in

De teenslippertaks is ingevoerd in het Tramontana restaurant in de Australische tropische stad Darwin. Restaurantbezoekers op teenslippers krijgen tien Australische dollars, omgerekend zo’n zeven euro, in rekening gebracht.

De teenslippertaks wordt bij de ingang van het restaurant middels een bordje aangekondigd. Eigenaar Spellman van Tramontana is duidelijk over de maatregel: ‘Dit is een formeel restaurant. Ikzelf draag altijd schoenen en sokken. Ik verwacht van mijn klanten dat ze zich eveneens fatsoenlijk kleden’.

Reageer op dit artikel