nieuws

Restaurant Week denkt aan spreiding

Restaurant

De Nationale Restaurant Week denkt in het vervolg aan het verspreid lanceren van de actieweek om overbelaste internetservers te voorkomen. Dat zegt initiator Jeroen van den Brink in de jongste uitzending van Misset Horeca Live.

Restaurant Week denkt aan spreiding

‘Het idee is om elke stad op een aparte datum te lanceren. Op maandag gaat Amsterdam online, op dinsdag Rotterdam, op woensdag Den Haag en op donderdag en vrijdag de rest van Nederland. Zo wordt het verspreid en hopen we dat de servers het allemaal aankunnen’, aldus Van den Brink.

Bij de jongste editie van de Nationale Restaurant Week was de toestroom van bezoekers zo groot dat er op de site vertraging ontstond bij het reserveren. Per seconden noteerde www.restaurantweek.nl ruim drieduizend bezoekers. ‘En dat is niet meer te managen’, stel Van den Brink.

De volgende Nationale Restaurant Week staat gepland voor eind augustus. In België wordt de actieweek van 8 tot en met 14 juni gehouden. Hierbij kan vanaf 13 mei worden gereserveerd.

Bekijk hier de uitzending van Misset Horeca Live met een item over de Restaurant Week

Reageer op dit artikel