nieuws

Restaurant Week ontvangt 87.000 gasten

Restaurant

Ruim 87.000 consumenten hebben een van de vele restaurants die deelnamen aan de Restaurant Week bezocht. De derde Restaurant Week werd gehouden van 3 tot 9 maart.

Restaurant Week ontvangt 87.000 gasten

De organisatie van de Restaurant Week, DiningCity.com, meldt dat vanwege het grote succes in augustus weer een dergelijke week wordt gehouden. Kenmerkend aan de week is dat voor een aantrekkelijke prijs gegeten kan worden in de betere zaken in ons land.

Exact 87.135 mensen bezochten de 401 deelnemende restaurants begin maart. Dit leverde de restaurants een totaalomzet op van 4 miljoen euro, zo becijfert DiningCity.com.

Dit jaar stond de Restaurant Week niet alleen in het teken van eten op topniveau, maar ook van het goede doel. Er werd 50.000 euro opgehaald voor Child at Venture, een organisatie die het ondernemerschap bij jongeren in de Derde Wereld ondersteunt.

Reageer op dit artikel