nieuws

Restaurantketen Ruby Tuesday naar Verenigd Koninkrijk

Restaurant

De casual dining keten Ruby Tuesday komt naar het Verenigd Koninkrijk. De Amerikaanse restaurantketen wil er nog deze zomer haar eerste vestiging openen. De eer is aan de stad Cardiff in Wales. Elders in Europa heeft Ruby Tuesday al vier vestigingen in Griekenland.

Restaurantketen Ruby Tuesday naar Verenigd Koninkrijk

Daarnaast werkt de keten aan nog vier andere locaties. Ruby Tuesday – vernoemd naar de beroemde song van de Rolling Stones – heeft in de VS 900 vestigingen. Het aanbod varieert van hamburgers tot kreeft.

Ruby Tuesday heeft vier zaken in Griekenland en ook twee vestigingen in IJsland. Klik hier voor alle locaties van zaken buiten de VS.

De vestigingen in het Verenigd Koninkrijk worden gerund door franchisers. Het assortiment zal lijken op dat in de Amerikaanse restaurant maar wordt aangevuld met lokale menu’s en drankjes, waaronder lokale bieren.

Ruby Tuesday is opgericht in 1972 door een groep studenten. De 900 vestigingen zijn deels van franchisers en deels in eigen beheer.

Reageer op dit artikel