nieuws

Restaurantovervallers verjaagd met gillen

Restaurant

De eigenaren van het Chinees restaurant De Spinne in Goes hebben door hard te gaan gillen twee overvallers op de vlucht laten slaan. Het horecapaar werd door twee gewapende mannen thuis opgewacht.

Restaurantovervallers verjaagd met gillen

Het incident gebeurde dinsdagavond omstreeks kwart over elf. De eigenaren van De Spinne hadden even daarvoor hun restaurant gesloten en gingen huiswaarts. Thuis werden ze opgewacht door twee gewapende mannen.

Door heel hard te gillen, sloegen de overvallers op de vlucht. Bij de overval zijn alleen wat persoonlijke bezittingen buit gemaakt. Vermoedelijk was het de overvallers te doen om de dagopbrengst van het restaurant, maar deze had het echtpaar niet bij zich.

Van de overvallers zijn vooralsnog geen duidelijke signalementen bekend. De politie roept getuigen op zich te melden.

Reageer op dit artikel