nieuws

Restaurantplannen voor Amadore

Restaurant

Joost van Damme en Jerry van Zuijlen van de Amadore-groep in Vlissingen willen restaurants openen in het Badpaviljoen in Domburg en in het winkelcentrum De Fonteyne in Vlissingen. In Domburg komt waarschijnlijk Raymondo, een restaurantconcept van Amadore.

Restaurantplannen voor Amadore

Van Damme meldt op de site van PZC dat de locatie in Domburg goed bij de Amadore-groep past. ‘Het is een bijzondere plek aan het water met een groot terras. In Vlissingen en Goes zitten wij ook aan het water. Als alles soepel verloopt, dan krijgen wij voor 1 april een antwoord en kunnen we begin 2008 het restaurant openen’, aldus Van Damme.

Derde Raymondo
De Amadore-groep is voor het Badpaviljoen in gesprek met projectontwikkelaar Van Garderen en Dekker uit Goes. Wanneer Raymondo wordt gerealiseerd, is het de derde zaak van het eetconcept.

Bløf
Voor de plannen in Vlissingen is Amadore in gesprek met projectontwikkelaar BAM. Amadore is er nog niet uit wat het voor een soort restaurant in winkelcentrum De Fonteyne in Vlissingen wil beginnen. Amadore is vooral bekend van Hotel Arion in Vlissingen waar het een themakamer van de Zeeuwse rockband Bløf heeft. Daarnaast heeft het nog enkele eet- en drinkconcepten in Zeeland.

Zie ook:
Onderhandelingen over Britannia stukgelopen

Reageer op dit artikel