nieuws

Restaurantsite CityLemon van start

Restaurant

Onder de naam CityLemon is onlangs een nieuwe restaurantsite van start gegaan. De site geeft overzichten van restaurants per stad waarbij nooit meer dan 25 restaurants worden getoond aan de bezoeker. Die overzichten bestaan uit een top 10 per stad en 15 aanvullende gelegenheden.

Restaurantsite CityLemon van start

Voor de ranglijsten op CityLemon worden criteria als het ‘uniek interieur, ‘vernieuwend concept’ en ‘uit eten als bijzondere beleving’ gehanteerd. De site biedt onder meer een functie in de navigatiebalk waarmee het mogelijk is om te bladeren door de websites van opgenomen restaurants. De bezoeker hoeft om de restaurantsites te kunnen zien Citylemon niet te verlaten.

Jonge doelgroep

CityLemon is opgericht door Pieter Princee (29) en Rob Sterken (32). Met hun concept doelen ze op 18- tot 35-jarige restaurantbezoekers. Op de site is volgens het tweetal geen plaats voor standaard bistro’s of dure sterrenrestaurants. Wel worden restaurants in verschillende buitenlandse steden opgenomen.

Cijfers

De overzichten van restaurants zijn aanvankelijk door de initiatiefnemers samengesteld. Voortaan bepaalt de bezoeker echter welke eetgelegenheden er per stad in de top 10 komen. Volgens Princee en Sterken is het binnenkort mogelijk om rapportcijfers toe te kennen aan restaurants op CityLemon.

Reageer op dit artikel