nieuws

Restaurantspel op web zoekt obers

Restaurant

Fanatieke spelers van internetspellen worden opgeroepen om een nieuw restaurantspel op het web te testen. The Restaurant Game is een spel waarbij deelnemers via het internet ‘restaurantje kunnen spelen’.

Restaurantspel op web zoekt obers

Ontwikkelaar Jeff Orking zoekt obers en gasten om zijn nieuwe spel verder te ontwikkelen, zo meldt de Belgische gamesite Speedzone.be. Orking wil met het testen van zijn spel de actie en redeneringvermogen van de spelers in het spel verwerken.

The Restaurant Game is een online spel waarbij het de bedoeling is om een restaurantbezoek zo plezierig mogelijk te laten zijn. Er zijn geen vooraf gestelde regels. Deelnemers kunnen obertje of gast spelen volgens het boekje, of de fantasie de vrije loop laten.

Reageer op dit artikel