nieuws

Restauranttafel reserveren via Facebook

Restaurant

Reserveringsboek eTender heeft een Facebook-toepassing ontwikkeld zodat bezoekers direct een tafel kunnen reserveren via de Facebookpagina van een restaurant. Aangenaam Haarlem heeft de primeur.

Restauranttafel reserveren via Facebook

De Facebook-toepassing kan door elk restaurant worden ingezet. Zowel het toevoegen van het reserveringsformulier op de Facebookpagina als de reserveringen die gemaakt worden zijn gratis, zo laat eTender weten.

Aangenaam Haarlem heeft deze primeur van eTender. ‘Facebook is een ideaal middel om onze gasten op de hoogte te houden van leuke informatie en nieuwe ontwikkelingen in ons restaurant, het online reserveren is natuurlijk een geweldige aanvulling’, aldus Robin Wijers van Aangenaam Haarlem.

Reageer op dit artikel