nieuws

Restaurateur aan kop in Business Challenge

Restaurant

Clemens Ambting, eigenaar van restaurant De Lange Waard in Zeddam staat bovenaan de ranglijst in de voorronde van de Zibb.nl Business Challenge voor ondernemers. Hij zal waarschijnlijk later deze maand strijden om de titel Creatiefste ondernemer van Nederland en een Chrysler Voyager.

Restaurateur aan kop in Business Challenge

Voor het tweede opeenvolgende jaar organiseert business website Zibb.nl de Business Challenge, een competitie voor ondernemers waarin zij strijden om de titel ‘creatiefste ondernemer van Nederland’.

Op dit moment hebben ruim 80 ondernemers zich ingeschreven voor de competitie. Tijdens deze voorronde kan het publiek stemmen op de ondernemers, en de dertig ondernemers die op 5 oktober de meeste stemmen hebben gaan door naar de volgende ronde.

1 minuut

Bovenaan de lijst staat restaurateur Clemens Ambting van restaurant De Lange Waard. Hij is de enige horecaondernemer in de top-30.

In de tweede ronde moeten de dertig deelnemers zich in één minuut aan een vakjury presenteren, die acht finalisten aanwijst. Zij zullen uiteindelijk de challenge spelen, en strijden om de titel en een Chrysler Voyager.

Knipoog

De challenges worden verzorgd door sponsoren van de wedstrijd en bestaan uit een opdracht die de deelnemer moet voldoen. De opdrachten zijn zakelijk van karakter, maar met een knipoog. Het gaat vooral om de creativiteit van de oplossingen, die wordt beoordeeld door onder andere de winnaar van vorig jaar, Jeroen Duvekot.

De voorronde is op 9 oktober, de challenge start op de 17e. Op 19 oktober moet de winnaar bekend zijn.

Reageer op dit artikel