nieuws

Reumafonds luncht bij Fifteen

Restaurant

Collectanten van het Reumafonds lunchen zondag 8 maart in het Amsterdamse restaurant Fifteen. Het eten wordt die dag bereid door Inge de Bruin, Jamai, Dennis van der Geest en Carlo Boshardt. De BN-ers worden bijgestaan door de koks van Fifteen.

Reumafonds luncht bij Fifteen

De lunch is een cadeau van Fifteen aan de collectanten van het Reumafonds die volgende week de jaarlijkse collecte weer gaan lopen.

Deze collecte is een van de belangrijkste inkomstenbronnen voor de reumabestrijding.

Jamie Oliver

Restaurant Fifteen heeft net als het Reumafonds een maatschappelijk doel. Het leidt jaarlijks 15 tot 20 jongeren op met een grote afstand tot de arbeidsmarkt, gebaseerd op het succesvolle concept van Jamie Oliver’s Restaurant Fifteen in Londen.

Reageer op dit artikel