nieuws

Richard Ekkebus behoudt twee Michelinsterren

Restaurant

Richard Ekkebus van het Amber Restaurant in The Landmark Mandarin Oriental in Hongkong behoudt zijn twee Michelinsterren. Dat blijkt uit de nieuwe Michelingids voor Hongkong en Macau.

Richard Ekkebus behoudt twee Michelinsterren

Ekkebus heeft er twee vakbroeders met twee Michelinsterren bij gekregen. Daarmee komt de teller van tweesterrenzaken in Hongkong op negen. Hongkong telt drie zaken met drie sterren. 48 Restaurants in Hongkong hebben één Michelinster.

Macau telt één driesterrenrestaurant, drie restaurants met twee sterren en vijf eetgelegenheden met één Michelinster. In de Michelingids zijn 257 restaurants uit Hongkong en 52 restaurants uit Macau opgenomen. Het is de derde maal dat de Michelingids in deze steden is uitgegeven.

Richard Ekkebus zwaait al jaren de scepter in het Amber Restaurant. Het restaurant is gevestigd in het luxe The Landmark Mandarin Oriental hotel in Hongkong.

Reageer op dit artikel