nieuws

Rigoureuze restyling topzaak Cordial

Restaurant

Restaurant Cordial in Oss heeft de afgelopen weken een complete metamorfose onder-gaan. Het klassieke interieur van het met één Michelinster bekroonde restaurant is verleden tijd. Lifestyle designer Marcel Wolterinck nam het bedrijf onder handen genomen.

Rigoureuze restyling topzaak Cordial

Lifestyle designer Marcel Wolterinck heeft het klassieke interieur omgetoverd in een trendy en warm restaurant met internationale allure, laat eigenaar Jelle van Gangelen van Restaurant Cordial en Hotel de Weverij weten.

Van Gangelen: ‘De stijl is herkenbaar door het gebruik van pure materialen in sobere aardse kleuren die zorgen voor rust en ruimte. Daarnaast stralen ze continue symmetrie en luxe uit’.

Restaurant Cordial maakte de afgelopen jaren een sterke opmars door in het culinaire landschap. De eetgelegenheid steeg afgelopen jaar in van zeven naar vijf in de top-100 van Lekker. Cordial beschikt over een Michelinster en heeft in de gids van GaultMillau zeventien punten.

Bekijk hier een fotoreportage van metamorfose bij Cordial»

Reageer op dit artikel