nieuws

Rob Baan (Koppert Cress) stelt afnemers kiemgroenten gerust

Restaurant

Koppert Cress, leverancier van kiemgroenten aan de tophoreca, heeft door de EHEC-uitbraak in Duitsland veel vragen gekregen van afnemers. Directeur Rob Baan wist ze allen gerust te stellen zodat er geen orders verloren gingen.

Rob Baan (Koppert Cress) stelt afnemers kiemgroenten gerust

Dat laat Baan weten in Het Financieele Dagblad naar aanleiding van verdachtmaking van kiemgroente tauge.

Baan laat weten maandag een hectische dag achter de rug te hebben. Zo’n zestig afnemers trokken sinds zondag aan de bel met vragen over kiemgroenten. Hij wist ze gerust te stellen en verloor geen order.

Wel stelt Baan dat hij slecht geslapen heeft. ‘Maar eigenlijk alleen door het gedoe’, aldus Baan in Het Financieele Dagblad.

Reageer op dit artikel