nieuws

Rob Geus start eigen tent

Restaurant

De man die mening horecaondernemer op de televisie over de vingers tikte vanwege onhygiënische toestanden in de keuken, Rob Geus, begint een eigen zaak. Dat heeft de vrouw van het gezicht van Smaakpolitie verklapt.

Rob Geus start eigen tent

In een interview voor de camera’s van het programma CQC verklapte de vrouw van Rob Geus dat haar man een eigen tent gaat starten. Rob Geus zelf was even van slag, draaide en ontkende vervolgens.

‘Hij is bezig met zijn eigen tent’, vertelde de vrouw van Rob Geus voor de camera. Rob Geus reageerde in eerste instantie met de woorden ‘dat moet je niet verklappen’, om vervolgens te zeggen ‘ze bedoelt een eigen tent thuis, in mijn tuin’.

Rob Geus bezoekt voor het programma Smaakpolitie al jaren onaangekondigd horecazaken om de keuken te controleren op hygiënische wantoestanden.

Reageer op dit artikel