nieuws

Roggebot weg uit Ermelo

Restaurant

Toprestaurant De Roggebot (één Michelinster) is per 1 februari niet langer ondergebracht in de Heerlickheijd van Ermelo. Eigenaar Harry van Dalfsen stopt met de exploitatie van het restaurant in Ermelo bij gebrek aan een geschikte chef-kok.

Roggebot weg uit Ermelo

Eind vorig jaar stapte chef-kok Andrès Delpeut op nadat hij zich kort daarvoor ziek had gemeld. Inmiddels is Delpeut vertrokken naar De Hoefslag in Bosch en Duin. Dalfsen slaagde er niet in een geschikte opvolger te vinden.

De verhuurder van het restaurant, de Heerlickheijd van Ermelo, en Van Dalfsen hebben overeenstemming bereikt over de overname van de inventaris.

Per 1 februari zal de voormalige restaurantruimte dienst doen als luxe private dining voor gezelschappen, zo heeft de Van den Tweel Horeca Groep, eigenaar van de Heerlickheijd van Ermelo, bekend gemaakt.

Zie ook:
Lees hier alle berichten over de Roggebot…

Reageer op dit artikel