nieuws

Ron Blaauw Palazzo gekraakt in recensie

Restaurant

De culinair circusshow van chef-kok Ron Blaauw heeft een slechte recensie gekregen. Het arrangement in een grote spiegeltent in Amsterdam deugt van geen kant en de prijs is nogal fors. Dat schrijft hoofdredacteur Henk-Jan Winkeldermaat van het evenementenvakblad FZ in zijn recensie.

De conclusie van Winkeldermaat: ‘De show is fantastisch, ongelooflijk mooi, verbazingwekkend acrobatisch, ontroerend, vermakelijk en hilarisch, maar als je naar huis rijdt met een gevoel bekocht te zijn, als je een nare bijsmaak krijgt over de gastvrijheid en de pinnigheid om overal voor te moeten betalen wat ook maar enigszins buiten welk arrangement dan ook valt dan rest maar één tip: houd het simpel, zorg voor een all-in prijs en laat de gast zich gast voelen en geen klant bij de kassa van de Albert Heijn.’

Winkeldermaat bezocht onlangs de culinaire circusshow en schreef er een recensie over in de nieuwsbrief van FZ. Naast de kritiek over het arrangement is de recensieschrijver erg te spreken over de kwaliteit van het eten. ‘Over smaak valt niet te twisten: het sterren eten is prima.’

Lees hier de hele recensie

Reageer op dit artikel