nieuws

Ron Blaauw vreest tv-overkill Herman den Blijker

Restaurant

Topkok Ron Blaauw vreest een overkill aan Herman den Blijker op televisie. De eigenaar van Ron Blaauw Restaurant in Ouderkerk aan de Amstel en culinaire directeur van de HME Group vindt verder op een paar koks na het merendeel van de tv-koks bagger.

Ron Blaauw vreest tv-overkill Herman den Blijker

In een interview in het Veronica Magazine zegt Blaauw dat hij Alain Caron, Ramon Beuk en Rudolph van Veens The Taste of Life leuk vindt. ‘Voor de rest vind ik alles bagger’, aldus Blaauw.

Blaauw: ‘Ik vind het nu een overkill Herman den Blijker. Het is toch niet leuk om hem het hele jaar door drie keer per week te zien? Hij scoort schijnbaar, maar het wordt wel uitgemolken. Over een paar jaar kunnen de kijkers hem niet meer zien. Zo gaat dat’.

De tweesterrenkok laat verder weten in oktober samen met Jonnie Boer, Sergio Herman en Lucas Rive te zien is in het programma Topchefs op RTL 4. Blaauw: ‘In dit programma zijn koks zichzelf, en daar kijk ik graag naar. Life & Cooking vond ik echt verschrikkelijk. Hoe die kok in de maling werd genomen. Daar kon ik echt niet naar kijken’.

Reageer op dit artikel