nieuws

Ron Blaauw weg bij Alliance Gastronomique

Restaurant

Ron Blaauw verlaat de Alliance Gastronomique aan het eind van dit jaar. De tweesterrenchef mist de tijd die nodig is om op een goede manier deel uit te maken van een vereniging.

Ron Blaauw weg bij Alliance Gastronomique

‘Ik verlaat een vereniging waaraan ik heel veel heb te danken’, vertelt Blaauw. ‘Maar als je geen tijd hebt om er actief bij betrokken te zijn, dan werkt het niet. Ik ben gewoon te druk met andere dingen en heb daardoor geen tijd om vergaderingen en bijeenkomsten te bezoeken.’

Alliance Gastronomique-voorzitter Gerrit Greveling betreurt het vertrek, maar begrijpt de beweegredenen van Blaauw. Het eindejaarsfeest van het culinaire samenwerkingsverband vindt plaats in het restaurant van Ron Blaauw en betekent meteen zijn afscheid.

Reageer op dit artikel