nieuws

RTL wil tv-serie over Librije

Restaurant

RTL4 heeft plannen voor een tv-programma rondom De Librije. In het programma gaan Jonnie en Thérèse Boer op zoek naar een nieuwe kok en gastvrouw voor het driesterrenrestaurant.

RTL wil tv-serie over Librije

Het nieuws wordt gemeld door de regionale krant De Stentor, die het bevestigd heeft gekregen van RTL4. De onderhandelingen tussen De Librije en RTL4 bevinden zich momenteel in een afrondende fase.

De tv-serie zal naar alle waarschijnlijkheid volgend jaar worden uitgezonden. Om hoeveel uitzendingen het gaat en op welke dag het wordt uitgezonden, is nog niet bekend. Dit zou onderdeel uitmaken van de onderhandelingen.

Opleiden

Thérèse Boer laat in de De Stentor weten dat het niet om een realityserie gaat, maar om een programma waarin ‘we ons vak echt laten zien’. Boer: ‘Het gaat er om dat wij mensen opleiden en dat er na een afvalrace uiteindelijk één iemand voor de keuken en één iemand voor de bediening overblijft’.

Jonnie en Thérèse Boer hebben over twee weken weer een bespreking met RTL. Mogelijk worden dan de definitieve details bekend.

Reageer op dit artikel