nieuws

Rudolph van Veen werkt aan nieuw tv-programma

Restaurant

Rudolph van Veen, die nationaal bekend is geworden met Life & Cooking, werkt aan een comeback als tv-kok. Dat liet Van Veen weten tijdens de Horecava in Amsterdam, waar hij op stand van het Nederlands Patisserie Team aanwezig was.

Rudolph van Veen werkt aan nieuw tv-programma

‘Er komt iets aan, maar ik wil er nog niet veel over kwijt. Misschien komt het volgend tv-seizoen op de buis. Het wordt een gezellig programma. Ik wil kijkers bedienen die culinair geïnteresseerd zijn’, aldus Van Veen, die kenbaar maakte grote fan te zijn van het BBC-programma Saturday Kitchen.

Coupe du Monde
Voorlopig is Van Veen druk met het Nederlands Patisserie Team. ‘We gaan ons voorbereiden op de Coupe du Monde 2009 in Frankrijk. Dit jaar doen we niet mee omdat Frankrijk ook niet mee doet. Frankrijk won vorig jaar en moet daarom volgens de regels een jaartje overslaan. Maar als topland Frankrijk niet meedoet, willen we ook niet meedoen. We willen alleen deelnemen met het sterkst mogelijk deelnemersveld’.

Desserts proeven
Daarnaast werkt zijn aan een nieuw project. ‘Er zijn ontwikkelingen gaande waarbij consumenten mijn desserts kunnen proeven. Het gaat om een locatie zowel binnen als buiten de horeca. Ik ben de enige van het Nederlands Patisserie Team zonder eigen zaak. Op deze manier gaat daar veranderingen in komen’.

Zie ook:
‘Van Veen kookte niet toegankelijk tegemoet’ (aug, 2005)

Van Veen werkt aan nieuw tv-programma

Reageer op dit artikel