nieuws

Ruim half miljoen kijkers voor Pure Passie

Restaurant

Totaal hebben 665.000 mensen dinsdagavond naar de eerste aflevering van Pure Passie gekeken, de tv-serie over het leven van Jonnie en Thérèse Boer van De Librije in Zwolle.

Ruim half miljoen kijkers voor Pure Passie

Dat blijkt uit de jongste cijfers van de Stichting Kijkonderzoek. Met 665.000 kijkers bezet Pure Passie daarmee de dertiende plaats in de ranglijst met best bekeken programma’s op dinsdag 5 augustus.

Pure Passie laat onder andere Een Vandaag, Gordon Ramsay Oorlog in de Keuken en Wie is de Chef achter zicht. Wel moet het bijvoorbeeld Lingo, Shownieuws en Vinger aan de Pols voor zich dulden. Het best bekeken programma was het Acht Uur Journaal met ruim anderhalf miljoen kijkers.

In Pure Passie worden Jonnie en Thérèse Boer op de voet gevolgd in de aanloop naar het nieuwe Librije’s Hotel. Zo was in de eerste aflevering onder andere te zien hoe de start van het hotelproject verliep, hoe Thérèse voor haar boek wijn ging proeven met oud-minister Gerrit Zalm en hoe Jonnie en Thérèse over een markt liepen in Hongkong.

Reageer op dit artikel