nieuws

Run op reserveringen Oud Sluis voor 2012

Restaurant

Driesterrenrestaurant Oud Sluis heeft donderdag 1 september om 10.00 uur de reserveringslijn voor 2012 geopend. De telefoon stond vanaf het eerste moment direct roodgloeiend en zorgde er zelfs voor dat het mobiele netwerk tijdelijk bezet was.

Run op reserveringen Oud Sluis voor 2012

Vooral de combinatie tussen een diner en een overnachting in Casa Chico y Luna, het guesthouse van Oud Sluis, is erg populair, zo laat Marjorie Romeijn van Oud Sluis weten in de regionale krant PZC.

Sergio Herman

Voor dit jaar is Oud Sluis al volledig volgeboekt. Wel hebben mensen zich op een wachtlijst laten zetten. Bij annuleringen maken ze kans om nog dit jaar aan te schuiven in Oud Sluis. Ook voor 2012 lopen de reserveringen erg hard sinds het openstellen van de reserveringslijn op 1 september.

Reageer op dit artikel