nieuws

Rust impuls voor Hans van Wolde

Restaurant

Restaurant Beluga in Maastricht rukt in de nieuwe Lekker op naar de tweede plaats. Het Limburgse restaurant van Hans van Wolde stond vorig jaar nog vijfde. Het sleutelwoord tot succes voor Van Wolde is rust.

Rust impuls voor Hans van Wolde

‘Het is gek, maar het lijkt net of mensen gaan zien dat ik meer rust heb gekregen in mijn leven en in mijn keuken. En dat mijn smaakcombinaties steeds beter worden’, aldus Hans van Wolde in een eerste reactie tegenover persbureau ANP.

Bevriende restaurant

Restaurant Beluga gaat in de nieuwe ranglijst van Lekker het bevriende restaurant De Librije in Zwolle voorbij. De Librije blijft op zijn beurt De Leest in Vaassen en La Rive (Amstel Hotel) in Amsterdam weer voor.

Zie ook:

Beluga verbaast en haalt zelf De Librije in

Reageer op dit artikel