nieuws

Sabor: Nieuwe culinair magazine

Restaurant

Nederland is een culinair magazine rijker. Sabor. Het eerste nummer bevat onder meer een twaalf pagina’s tellend portret van de Rotterdamse chef-kok Francois Geurds van Ivy. Vanaf volgend jaar gaat Sabor zes keer per jaar verschijnen.

Sabor: Nieuwe culinair magazine

Onlangs besloot een ander culinaire Nederlandse titel nog om de activiteiten te staken, Wining&Dining. Sabor zegt zich van de andere culinaire bladen te onderscheiden door een andere schrijfstijl. ‘Lange verhalen, mooie fotografie en rustige vormgeving.’

Sabor-hoofdredacteur Fermin Albert omschrijft zijn blad als een magazine over food en travel, voor food lovers. ‘Wij bundelen echt eten, mooie wijnen en gepassioneerde tafelgesprekken’, zegt hij.

Sabor kost 6,95 en is landelijk verkrijgbaar. Het magazine verschijnt dit jaar twee keer, vanaf 2012 zes keer per jaar.

Reageer op dit artikel