nieuws

Samenwerking Dinnersite.nl en Vegetariërs Bond

Restaurant

Dinnersite.nl kondigt een samenwerking aan met de Nederlandse Vegetariërs Bond (NVB). Op de reserveringssite is een apart onderdeel gecreëerd voor restaurants die door de NVB het predicaat ‘Gastvrij voor Vegetariërs’ hebben ontvangen.

Samenwerking Dinnersite.nl en Vegetariërs Bond

Algemeen directeur Menno de Vries laat weten dat Dinnersite.nl de NVB actief gaat steunen in het onder de aandacht brengen van het keurmerk onder restaurateurs. Naast het commerciële belang voor restaurants, door het bereiken van een nieuwe doelgroep, past dit ook in het duurzaamheidbeleid van Dinnersite.nl.

Nederland telt ongeveer 750.000 mensen die vegetariër zijn en die zeer selectief zijn in het uitzoeken van een restaurant. Dinnersite.nl is een van de bekendste promotieplatforms voor restaurants in Nederland.

Reageer op dit artikel