nieuws

‘Savelberg over twee weken terug

Restaurant

Henk Savelberg staat naar alle waarschijnlijkheid over twee weken weer achter de kachel. De patron van het met één Michelinster bekroonde Restaurant Savelberg in Voorburg ligt in het ziekenhuis vanwege een medische ingreep.

‘Savelberg over twee weken terug

De terugkeer over twee weken is bekendgemaakt door Ted Janssen. Janssen is voorman van Les Patron Cuisiniers, de restaurantorganisatie waarvan Savelberg lid is. Janssen treedt tevens op als tijdelijk woordvoerder gedurende de afwezigheid van Savelberg.

Pannen rammelen

‘Naar verwacht mag Henk morgen (vrijdag 9 maart, red.) weer naar huis. Als het goed gaat, zal hij over twee weken weer in de keuken de pannen laten rammelen’, zo laat Janssen weten.

Restaurant Savelberg behoort al jaren tot de topzaken van Nederland. Het restaurant bezit over één Michelinster en staat in de restaurantgids Lekker op plaats 32. In GaultMillau heeft Savelberg zeventien punten. In het gecombineerde klassement, de Misset Horeca Superlijst, bezet Savelberg de 24ste plaats.

Reageer op dit artikel