nieuws

Savelberg terraskoning in GaultMillau-gids

Restaurant

Henk Savelberg van het gelijknamige restaurant in Leidschendam-Voorburg is winnaar geworden van de award Terras van het Jaar. Volgens de inspecteurs van GaultMillau is het vorstelijk genieten van vanzelfsprekende klasse op het terras van Savelberg.

Savelberg terraskoning in GaultMillau-gids

Dat bleek maandagavond tijdens de award-uitreikingen en de lancering van de nieuwe gids van GaultMillau in Breukelen. Volgens inspecteur en organisator Jan van Lissum, door de soms hilarische presentator Paul de Leeuw steevast Jan van Dillum genoemd, heerst er bij Savelberg een ‘heerlijke ambiance’.

Naast een award kreeg Savelberg een reis aangeboden van Monaco. Om daar ergens op een terras te genieten van de Zuid-Europese najaarszon. Zijn restaurant krijgt in de nieuwe GaultMillau het respectabele aantal van zeventien punten.

Zie ook:

Haal een optimaal rendement uit uw terras met ons Terrasdossier.

Let op: extra nieuwsbrieven

November gidsenmaand. De internetredactie van Misset Horeca brengt de komende maand alle nieuwtjes over de culinaire gidsen op onze site en in onze nieuwsbrieven. Nog geen nieuwsbriefabonnee? Schrijf u nu in.

Reageer op dit artikel