nieuws

Savelberg terug in de keuken

Restaurant

Henk Savelberg is weer volledig in de running. De topkok van het gelijknamige restaurant in Voorburg was een tijd afwezig vanwege een medische ingreep. Woordvoerder Ted Janssen laat weten dat Savelberg er weer lustig op los trommelt in de keuken.

Savelberg terug in de keuken

‘Het gaat heel erg goed met Henk’, zo laat Ted Janssen van organisatie Les Patrons Cuisiniers, waarbij Savelberg is aangesloten, weten. ‘Met recht kunnen we zeggen dat hij er weer lustig op los trommelt in de keuken. Hij heeft ook alweer een vergadering van Les Patrons meegemaakt’.

Restaurant Savelberg behoort al jaren tot de topzaken van Nederland. Het restaurant bezit over één Michelinster en staat in de restaurantgids Lekker op plaats 32. In GaultMillau heeft Savelberg zeventien punten. In het gecombineerde klassement, de Misset Horeca Superlijst, bezet Savelberg de 24ste plaats.

Zie ook:

‘Savelberg over twee weken terug’

Reageer op dit artikel