nieuws

Schipflinger vervangt Ad Janssen als kasteelvoorzitter

Restaurant

Ad Janssen heeft de voorzittershamer van Châteaux et Résidences Gastronomiques overgedragen aan Jog Schipflinger, directeur-eigenaar van Kasteel Maurick in Vught. Naast een voorzitterswissel kent de vereniging ook twee nieuwe leden.

Schipflinger vervangt Ad Janssen als kasteelvoorzitter

De nieuwe leden zijn Kasteel Coevorden en Dordrecht Hotel Bellevue. Kasteel Coevorden is momenteel in aanbouw en wordt eind 2008 of begin 2009 opengesteld. Exploitant wordt Jos Wijland, tevens eigenaar van De Havixhorst in De Schiphorst.

Dordrecht Hotel Bellevue wordt straks na de opening geëxploiteerd door Ad Janssen, tevens eigenaar van Het Kasteel in Rhoon. Janssen legde na vijf jaar zijn functie als voorzitter van Châteaux et Résidences Gastronomiques neer. Jog Schipflinger is zijn opvolger.

Schipflinger heeft zichzelf als doel gesteld de vereniging de komende jaren te laten groeien. ‘We zouden in staat moeten zijn uit te groeien tot twintig leden. In Nederland is er nog ruimte voor nieuwe leden in Groningen, Friesland, Zeeland en de Randstad. We zouden graag nog een paar leden in België erbij willen hebben’, aldus Schipflinger.

Châteaux et Résidences Gastronomiques telt momenteel veertien leden. Twaalf in Nederland en twee in België. De aangesloten bedrijven zijn kastelen of landhuizen met een rijk aanbod aan gastronomische en gastvrije ambiance.

Reageer op dit artikel