nieuws

Schmeinck:Steranijs maakt innovatief

Restaurant

Bedrijven die innovatief zijn of dat willen worden zouden aan de slag kunnen gaan met steranijs. Dit zegt meesterkok Angélique Schmeinck. Ze gaat van start met sessies waarbij de smaak van gerechten is samengesteld aan de hand van kernwaarden van de organisatie of het bedrijf.

Schmeinck:Steranijs maakt innovatief

Naast steranijs bestaan er tal van andere producten waar organisaties mee aan de slag kunnen. Dit hangt mede af van het doel men nastreeft. Wie verdieping van de relatie met de afnemers zoekt, kan aan de slag met de aromatische smaak van sinaasappels.

“Elke organisatie heeft een bijpassend smaakprofiel”, zegt Schmeinck “Kruidige producten passen bij een sterke en krachtige organisatie, gerechten met een milde smaak komen overeen met een zachte organisatie.”

Schmeinck verzorgt voor bedrijven en organisaties ‘custom-made’ sessies onder de titel De Smaak van…. De sessies kunnen voor verschillende doeleinden worden ingezet.

Reageer op dit artikel