nieuws

Schulten Hues wil meer internetworkshops

Restaurant

Restaurant ’t Schulten Hues in Zutphen wil in de toekomst vaker fungeren als locatie voor workshops over sociale media en andere internetnoviteiten. Dit naar aanleiding van het succesvol verlopen evenement Show me the Tools.

Schulten Hues wil meer internetworkshops

Donderdag 18 februari werd Show me the Tools gehouden in het Zutphense sterrestaurant. Een evenement voor ondernemers en communicatieprofessionals over technologie en interactie van nieuwe media. Zo’n honderd geïnteresseerden schreven zich in voor diverse workshops.

Eigenaar Peter Gast van ’t Schulten Hues ziet wel brood in dergelijke evenementen. ‘Educatie, nieuwe media en gastronomie is een interessante combinatie. Het ontstijgt de vaak standaard aangeboden trainingen in zaaltjes. Ik vind het leuk en volgens mij is het nog niet’, aldus Gast.

Show me the Tools leverde ’t Schulten Hues omzet, ‘reuring in de tent’ en kennismaking met een nieuwe doelgroep op. Vooral de aanwezigheid van beslissingsbevoegde zakenmensen was voor Gast interessant.

Deelnemers van Show me the Tools volgden voor 75 euro overdag diverse workshops. Voor een meerprijs van 95 euro kregen de deelnemers een speciaal diner. Bij Show me the Tools waren onder andere internetexperts Erno Hannink, Petera de Boevere en Cor Hospes aanwezig.

Reageer op dit artikel