nieuws

Seatme lanceert app voor iPhone

Restaurant

Reserveringssite Seatme heeft een app voor de iPhone gelanceerd. De app zorgt ervoor dat gasten zonder te bellen met het restaurant een tafel kunnen reserveren.

Seatme lanceert app voor iPhone

De app werkt eenvoudig. De iPhone-gebruiker vult plaats, datum en het aantal personen in. Vervolgens wordt een overzicht van de beschikbare restaurantstoelen gepresenteerd. Daarna is het mogelijk om direct te reserveren.

Is er op de gekozen zoekopdrachten geen resultaat, dan biedt de app een alternatief aan. Volgens de toonaangevende weblog iPhoneclub.nl is de app dan ook erg handig voor mensen in een vreemde stad of voor mensen die geen idee hebben waar ze kunnen gaan eten.

Volgens de makers van Seatme is de app uniek omdat het de enige in ons land in zijn soort is. De app is gratis te downloaden voor iPhone-gebruikers en is direct na installatie bruikbaar. Via de app kan worden gereserveerd in driehonderd aangesloten restaurants.

Reageer op dit artikel