nieuws

Senso Wok & Grill: beste Wok

Restaurant

Senso Wok & Grill in Vianen is het beste wokrestaurant van Nederland. Het laat daarmee Ni Hao en twee vestigingen van Wok Atlantis achter zich.

Senso Wok & Grill: beste Wok

Dat blijkt uit de Misset Horeca Chinese Restaurant Top 100. Senso Wok & Grill scoort het beste in de vragenlijst speciaal toegespitst op wok-restaurants.

Eén minpuntje is dat de mystery guest lang moest wachten op de rekening. ´Maar dan heb je wel je keuze kunnen maken uit een uitgebreid assortiment met voor ieder wat wils’.

Senso heeft ook binnen het woksegment oog voor detail. Zo brengt Senso wok de geschenkeetbon op de markt in een zogenaamde Senso box met daarin naast de dinercheque ook een wokrecept en chopsticks.

De nummer twee Ni Hao is ook correct en vlot met uitleg en serveren. De mystery guest constateert wel een minpuntje qua sfeer: ‘er hing een plasmascherm dat reclames vertoonde’. Overigens is daar geen puntenaftrek voor gegeven.

Het woksegment is een apart deel van de markt voor Chinese restaurants waarbinnen gasten kunnen kiezen uit een groot assortiment verse producten tegen lage prijzen. Dat is voor hen aantrekkelijk. Voor de ondernemer liggen de personeelskosten laag.

Top vijf beste wokrestaurants

1 Senso Wok & Grill, Vianen

2 Ni Hao Stadspaviljoen, Groningen

3 Wok Atlantis, Almere

4 Wok Atlantis, Arnhem

5 Wok in Vuur en Vlam, Almelo

» Bekijk hier de Chinese Restaurant Top 100

Reageer op dit artikel