nieuws

Sergio Herman en Jonnie Boer geven recepten voor thuis

Restaurant

Driesterrenchefs Sergio Herman en Jonnie Boer zijn twee van de veertig chefs die belangeloos meewerken aan de vijfde editie van het kookboek: Topkoks voor Thuiskoks. Ook Margo Reuten, Ramon Beuk en de Belgische driesterrenchef Geert van Hecke geven recepten prijs voor het goede doel.

Sergio Herman en Jonnie Boer geven recepten voor thuis

Het boek verschijnt 15 oktober en de opbrengst komt bijna geheel ten goede aan het goede doel. Van de verkoopprijs (9,99 euro) van Topkoks voor Thuiskoks deel 5 gaat 8 euro naar het World Food Programma (WFP). Deze organisatie kan voor elk verkocht boek veertig maaltijden serveren aan een kind in Malawi.

Het boek wordt verkocht via de grote verkoopkanalen als Bol.com. Naast de genoemde namen werkt ook Ron van Beek van Restaurant Antichic in Rotterdam mee, en de Vlaamse tv-kok Piet Huysentruyt. Donderdag 13 oktober wordt het boek gepresenteerd bij Restaurant De Kas in Amsterdam.

Reageer op dit artikel