nieuws

Sergio Herman jureert Belgisch ‘Mijn tent is top

Restaurant

Een van Nederlands beste koks, Sergio Herman van restaurant Oud Sluis in Sluis, bepaalt welk restaurant naar de finale gaat van de Belgische versie van ‘Mijn tent is top’. Sergio Herman eet bij de deelnemers en spreekt daarna zijn bindend oordeel uit.

Sergio Herman jureert Belgisch ‘Mijn tent is top

Het programma is in België bekend onder de naam ‘Mijn restaurant’. Sergio Herman gaat bij de deelnemers van het programma dineren en velt vervolgens zijn kundig, maar scherp oordeel. Dit oordeel krijgen de ondernemers op dvd en ze bekijken het live voor het oog van de camera. Gaan ze wel of niet door naar de finale?

Mijn vrouw kan het beter!

Sergio Herman at bij de restaurants Bigarreaux (Sint-Truiden), Fleur Délice (Diest) en La Scène (Sint-Niklaas). Dit laatste restaurant krijgt in ieder geval geen milde kritiek: ‘Niet lekker, totaal niet! Dit kan mijn vrouw nog beter.’

Reageer op dit artikel