nieuws

Sergio Herman lanceert eigen webshop

Restaurant

De culinaire webshop van Sergio Herman is online. Dinsdag 3 april is Sergiohermanshop.com gelanceerd. Het moet een podium worden voor ontwerpers en kunstenaars waarmee de driesterrenkok samenwerkt.

Sergio Herman lanceert eigen webshop

Sergio Herman, eigenaar en chef-kok van driesterrenrestaurant Oud Sluis in Sluis, verkoopt in zijn webshop veel producten die exclusief voor of door hem zijn ontwikkeld.

Daaronder een servies dat tot stand is gekomen in samenwerking met ontwerper Pieter Stockmans, een mes van de Duitser Robert Herder met daarin het logo van Herman en een met het Vlaamse Myshirt ontwikkelde serie van limited editions T-shirts.

Verder bestaat het assortiment onder andere uit Hermans favoriete wijnen, champagnes en olie- en azijnsoorten en worden ‘tools’ uit de keuken aangeboden. Daaronder de esdoornhouten snijplanken van Dethon en de zelf ontworpen koksjas van Le Nouveau Chef. Bestelde kookboeken worden gesigneerd verstuurd.

Reageer op dit artikel