nieuws

Sergio Herman: nog geen locatie in Antwerpen

Restaurant

In tegenstelling tot hetgeen de Gazet van Antwerpen eerder deze week meldde, heeft Sergio Herman nog geen locatie gevonden voor zijn restaurant in Antwerpen. De krant wist te melden dat de driesterrenchef zijn Belgische restaurant gaat vestigingen in de voormalige kapel van een militair hospitaal. Dit blijkt onjuist.

Sergio Herman: nog geen locatie in Antwerpen

Dit zegt de woordvoerder van Sergio Herman, Marjorie Romeijn. ‘Waar de Gazet van Antwerpen het bericht op baseert, weet ik niet. Maar we hebben echt nog geen concrete locatie gevonden.’

De kapel behoort wel tot de opties als mogelijke vestigingsplaats voor het nieuwe restaurant in België van Herman, laat Romeijn desgevraagd weten. ‘Maar op dit moment hebben wij nog steeds geen concrete locatie in Antwerpen en zijn we nog druk in onderhandeling.’

Menukaart

Een openingsdatum, de menukaart of andere mededelingen over het concept van het nieuwe restaurant zijn nog niet bekend. ‘Daarvoor moeten we eerst een geschikte locatie vinden. Daarna gaan we al die andere zaken bepalen.’

Wel is bekend dat Sergio Herman het Belgische avontuur aangaat met interieurbouwer Piet Boon en met het Belgische Studio Job.

De nieuwe zaak voor sterrenchef Herman betekent zijn derde restaurant. In Sluis runt hij al jaren het driesterrenrestaurant Oud Sluis. Sinds een jaar heeft Herman ook een restaurant in Cadzand; Pure C.

Reageer op dit artikel