nieuws

Sergio Herman weer Beste Chef bij GaultMillau

Restaurant

Sergio Herman blijft volgens GaultMillau de beste kok van Nederland. Voor de vijfde maal op rij gaat Herman in GaultMillau met award Beste Chef 2011 aan de haal. Ondanks zijn vaste topniveau erkende Herman dit jaar weer ‘klamme handjes te hebben gehad’.

Sergio Herman weer Beste Chef bij GaultMillau

‘Waanzinnig. Schitterend. Het is altijd weer afwachten wat het wordt. Ik had klamme handjes. Ik wilde nog een woordje doen, maar stond perplex’, aldus Herman in een eerste reactie.

Naast de titel Beste Chef, die hij nu voor de vijfde maal op rij wint, behoudt restaurant Oud Sluis het maximale aantal punten van twintig. Zijn nieuwe restaurant Pure C in Cadzand pakt in zijn eerste jaar direct zestien punten.

Herman: ‘We hebben er keihard voor gewerkt. Ik probeer altijd grenzen te verleggen. Je hoopt dat je al je gasten en gidsen pleziert en daar doen we dagelijks ons uiterste best voor. Het kost zoveel tijd en energie. Dit zijn heel emotionele momenten’.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel